Acties tegen uitwedstrijdenbeleid.

Omdat de KNVB onze "eisen" inzake het uitwedstrijdenbeleid niet serieus genoeg heeft genomen, en weigert om de problemen daadwerkelijk aan te pakken, zullen er in de weekends van 3 en 10 december door supporters van diverse clubs acties worden gevoerd. Ook Het Legioen heeft medewerking aan de acties toegezegd.

Zaterdag 4 december: Sparta - Feyenoord

Om 18.00 uur wordt verzameld op de Conradplaats (Rotterdam CS, waar vroeger "Perron 0" was. Vanaf de Conradplaats wordt via de Beukelsdijk en Beukelsweg naar Het Kasteel gelopen. Spandoeken een spreekkorten zullen de acties kracht bijzetten.

Zondag 12 december: Heerenveen - Feyenoord

(waarvoor we dus slechts 385 kaarten hebben gekregen!!!)

Deze wedstrijd begint pas om 18.00 uur (Canal + bedankt!). Om 13.00 uur wordt verzameld op het plein voor De Kuip. In kolonne wordt richting Heerenveen gereden. Mensen die niet uit Rotterdam komen, worden verzocht zich onderweg aan te sluiten. Hiervoor worden de volgende tussenstops ingelast (tijden onder voorbehoud):

Vertrek Rotterdam-stadionplein 13.00 uur

(via A12) Utrecht - De Meern 14.00 uur

(via A28) 't Harde 15.15 uur (via A28) Wolvega

16.00 uur Aankomst Heerenveen 16.45 uur

Dit is vanuit Rotterdam niet de kortste route, maar het biedt supporters uit andere delen van het land wel een goede kans op onderweg aan te sluiten. De auto's worden in Heerenveen NIET geparkeerd op de speciaal gereserveerde parkeerplaats, maar in het centrum in buurt van het stadhuis.

Voor alle duidelijkheid: we rijden met een "combisnelheid", d.w.z. niet harder dan 70 a 80 km per uur. Mochten we onderweg stuiten op supporters van Ajax (naar Enschede) of PSV (naar Utrecht) denk er dan aan, dat alles ordelijk dient te verlopen (Dat zullen we nog wel zien !!!). M.a.w.: geweld en wanordelijkheden zijn uit den boze!

Ben jij het ook zat om:

- Op de meest vreemde dagen en tijden naar de wedstrijden van Feyenoord te moeten gaan?

- Niet-risico wedstrijden per combi te moeten bezoeken?

- Exhorbitant hoge toegangsprijzen voor uitwedstrijden te betalen? Afgescheept te worden met onacceptabel weinig kaarten voor uitwedstrijden?

- Door KNVB en clubs niet voor vol te worden aangezien?

Steun dan de acties. Loop op 4 december mee in de protestmars naar Het Kasteel, en sluit op 12 december aan bij de protestrit naar Heerenveen.