De Anti Feyenoord pagina

 

Als je aan Feyenoord denkt, denk je maar aan 1 ding.....


Feyenoord Nieuws Overzicht

-21-02-2000 Feyenoord verliest van Willem II

Feyenoord is weer verder achterop geraakt. Gistermiddag werd in Tilburg van Willem II verloren. Niet alleen Feyenoord verliest hier, maak ook de kakkerlakken buiten het stadion hebben ervoor gezorgd dat de haat tegen de kakkerlakken door meer clubs zal toenemen. Eeuwig verplichte combi, bedankt eikels!

-18-02-2000 Nieuw boek verschenen "The Dildo Kings"

woorden worden nu eindelijkin daden omgezet

-03-01-2000 Feyenoord Premie effect grote flop

Bedrijfsleven negeert massaal Feyenoord Premie Effect. De kakkerlakken hadden zich al rijk gerekend tot bedragen tot 100 miljoen gulden. Het bedrijfsleven laat het echter massaal afweten, te investeren in een club met weinig toekomst. Bij Jorien van den Herik stond gisteren dan ook het huilen nader dan het lachen bij zijn nieuwjaarsspeech. Hij kon niet begrijpen dat andere steden wel warm lopen om in hun voetbalclub te investeren en in Rotterdam niet. Waarschijnlijk luidt het antwoord in deze dat een investering in Feyenoord wel juist is, maar dat de investering wel juist dient aangewend te worden.

Een anti kakkerlakken verdelgings middel zou tot meer financiele injecties hebben bijgedragen, want ook het bedrijfsleven is, vooral na de huldiging van het afgelopen kampioensschap, Feyenoord meer dan zat!

- Feyenoord verliest weer, nu tegen Roda JC

Feyenoord begint al weer te wennen aan het wekelijks verspelen van punten. Wederom verliest Feyenoor. Ditmaal weet Roda JC Feyenoord voetballes te geven en staan ze weer duidelijk waar ze horen....ver achter de joden!

 

-Feyenoord verliest van RKC (HA HA)

Na ons te hebben uitgelachen voor het gelijke spel tegen RKC, verliezen die kakkerlakken zelf in eigen huis van RKC. Tja wat moet je hier nog opzeggen....

-Weer puntverlies Feyenoord

Na vorige week verloren te hebben tegen RKC, komen de kakkerlakken tegen AZ ook niet verder dan een gelijk spel. Feyenoord staat op de ranglijst weer waar het hoort. Onder AJAX.

-Feyenoord speelt wederom gelijk, ditmaal tegen Vitesse, en de achterstand op Ajax en PSV wordt weer groter.

- Cruz blij met bekentenis Pauwe

Druk op foto voor meer info

 

 

Kies de door jou meest gehate speler :Meest gehate Feyenoord speler
Wie vind jij de grootste teringlijer ?

Results

Wil je graag je agressie kwijt op deze kakkerlakken? Dat kan !!

 


Miss Feyenoord seizoen 1999-2000
Kies jouw Miss Feyenoord

Results

Winnaar seizoen 1998-1999

De zusjes "Weltevreden" uit Barendrecht. (voor foto van de winaressen op de beker klikken)

 

  

Deze pagina wordt nog verder uitgebreid...