WeLkom op SKIPS DOME.

Deze site is bestemd voor de harde kern van Ajax en in het bijzonder de oude garde, beter bekend als het oude vak M van de Meer. Momenteel is er een nieuwe jonge groep aan het ontstaan binnen de harde Ajax kern die zich momenteel grotendeels bevind op de Zuid-zijde in de Arena. Een deel van het oude vak M bevindt zich ook op deze tribune, voornamelijk in vak 125. Op deze pagina zal niet het meest actuele nieuws over Ajax te vinden zijn, aangezien hier al talloze andere goede Ajax sites voor zijn. Uiteraard zal het belangrijkste nieuws niet vergeten worden.

Deze site richt zich vooral op de "sfeer" rond voetbalwedstrijden, zoals deze vroeger altijd was. Door alle strenge regels momenteel rond voetbalwedstrijden is de goede oude sfeer van een aantal jaar geleden helaas (tijdelijk?) verdwenen en is het momenteel nauwelijks nog mogelijk om met eigenvervoer naar uitwedstrijden te gaan, waardoor tevens de kans op confrontaties met de aanhangers van de andere club veel kleiner geworden is. Daarom zullen veelal oudere foto's op deze site geplaatst worden om zo deze "sfeer" toch nog te kunnen proeven.

Op deze site zal verder een deel aan het komende EK gewijd worden, aangezien hiervan op hooligan gebied veel verwacht wordt, mede ook van Nederlandse zijde. Op dit deel zal het laatste nieuws van het EK vermeld worden en zullen er in de zomer ook foto's geplaatst worden van eventuele ongeregeldheden.

Verder is er op deze site ook een forum, waarop eventueel een discussie kan ontstaan over een bepaald onderwerp.

Alle Feyenoorders die deze pagina bezoeken...krijg lekker de tering kakkerlakken!!

**webmasters of SKIPS DOME**

NB: Wij zijn altijd op zoek naar eventueel materiaal wat wij voor deze site kunnen gebruiken. Mocht je materiaal hebben dat voor ons nuttig kan wezen, dan kan je ons altijd een mailtje sturen naar:

Hoolyskip@hotmail.com